MSW är det lilla företaget med dom stora ambitionerna. Varje installation som vi gör är ett förtroende ifrån Er som kund till oss som installatör. Vår kunskap och breda erfarenhet utav alla på marknaden förekommande hissar gör att vi på en personlig nivå ser till att ditt hissägande är tryggt, enkelt och säkert. Vi utför service, underhåll, ombyggnation & nyproduktion, inget jobb är för stort eller för litet för oss. I största möjliga utsträckning så jobbar vi med svenska leverantörer som levererar olåsta styrsystem för att trygga framtiden för dig som fastighetsägare. För att öka din trygghet ännu mer så har vi en jourverksamhet som ligger i beredskap dygnet runt årets alla dagar.

Vår grundpelare har alltid varit plattforms- och handikapphissar.

Vår erfarenhet, kunskap och flexibilitet gör att vi idag tillhandahåller alla på marknaden förekommande typer av hissar. Vi tillverkar, säljer, servar och monterar våra hissar efter kundens begäran. Vår breda kunskap och vår långa erfarenhet gör att vi behärskar alla på marknaden förekommande fabrikat.

Serviceavtal och jouravtal är två viktiga delar som vi erbjuder.

Vi har egen tillverkning av MSW-liften, en driftsäker plattformshiss för många olika ändamål, som vi är väldigt stolta över.

Då vi inom företaget strävar efter hög kvalitet och kort väntetid för kunden så har vi sett till att samla så hög kompetens som möjligt inom företaget.

Kontakta oss för ett besök så kollar vi över era hissar och återkommer med en kostnadsfri offert.

msw-liften-thumb

MSW-Liften typ-B 300/400

MSW-liften är vår egentillverkade plattformshiss med oerhört robust konstruktion. Hissen är tillverkad här i Sverige och är, med tanke på både material och konstruktion, utformad för att tåla det hårda nordiska klimatet. Den driftssäkra MSW-liften är en öppen hiss som fungerar lika bra utomhus som inomhus. Kan levereras i galvat eller lackat utförande.

Läs mer om MSW-Liften typ-B 300/400

PL400/401

PL 400 hissen är avsedd för persontrafik samt lättare godstrafik.

Användningsområde för denna är t.ex: Bostäder, skolor, daghem, kontor, affär, restaurang, hotell m.m.

thumb-pl400std

PL400/500 Standard

Läs mer om PL400/500 STD

thumb-pl400micro

PL400 Micro

Läs mer om PL400 Micro

thumb-pl401std

PL501 Standard

Läs mer om PL501 STD

GL 800/1000

GL 800 alt. GL 1000 hissen är avsedd för persontrafik samt tyngre godstrafik.

Användningsområde för denna är t.ex: Industri, verkstäder, sjukhus, affär, restaurang, hotell m.m.

thumb-gl800

GL 800/1000

Läs mer om GL 800/1000

 

thumb-rtl9002

 

RTL 9002

RTL 9002 Trapp/plattformshiss är avsedd för persontrafik samt lättare gods trafik. Monteras i raka trappor. Användningsområde för denna är t.ex: Bostäder, skolor, daghem, kontor, affär, restaurang, hotell m.m.

Läs mer om RTL 9002

thumb-saxbord

Saxbord

Saxbord är ett lyftbord endast för godstrafik. Sax/lyftborden konstrueras efter kundens behov med lyftkapacitet mellan 200 kg och 10 ton. Användningsområde för denna är t.ex: Industri, restaurang, skolor, lager m.m.

Läs mer om saxbord